تحقیق-سنجش-رفتارهای-پرخطر-در-نوجوانان-و-جوانان-و-بررسی-نقش-و-عملکرد-سازمان-های-دولتی-در-مقابله-با-آن
تحقیق سنجش رفتارهای پرخطر در نوجوانان و جوانان و بررسی نقش و عملکرد سازمان های دولتی در مقابله با آن
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 100
حجم فایل: 337 کیلوبایت
قیمت: 50000 تومان

توضیحات:
تحقیق سنجش رفتارهای پرخطر در نوجوانان و جوانان و بررسی نقش و عملکرد سازمان های دولتی در مقابله با رفتارهای پرخطر و ارایه راه کارهای کاربردی و عملیاتی برای مقابله با آن، در قالب فایل word و در 100 صفحه، به انضمام پرسشنامه مربوطه.

این پژوهش با عنوان سنجش رفتارهای پرخطر در نوجوانان و جوانان و بررسی نقش و عملکرد سازمان های دولتی در مقابله با رفتارهای پرخطر و ارایه راه کارهای کاربردی و عملیاتی برای مقابله با آن است و دارای 5 بخش زیر است:
کلیات
بررسی ادبیات
روش
یافته ها
نتیجه گیری
پرسشنامه
منابع

بخشی از متن فایل:
هدف و زمینه: با توجه به این که مقابله با رفتارهای پرخطر و مدیریت آن مسأله اي نیست که تنها تعدادی از سازمان های دولتی بتوانند در این زمینه به تنهائی اقدام کنند بلکه در این میان سایر سازمانها و نهاد های دولتی باید بتواند با شناخت دقیقی از مشکلات و موانع و همچنین نیازهای نوجوانان و جوانان راه گشای مقابله، پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخطر در جامعه باشد.
روش شناسی: پژوهش حاضر به لحاظ هدف از نوع کاربردی می‌باشد و هدف آن تعیین وضعیت رفتارهای پرخطر در نوجوانان و جوانان   و نقش و عملکرد سازمان های دولتی استان در مقابله با این رفتارها و ارایه راه کارهای کاربردی و عملیاتی سازمان ها برای مقابله با این رفتارها می‌باشد. علاوه‌ بر این پژوهش حاضر به لحاظ طرح پژوهشی از نوع توصیفی می‌باشد و از آن‌جایی که داده‌های مورد نیاز آن به روش کیفی و کمی گردآوری می‌شود به لحاظ رویکرد، تلفیقی می‌باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر را گروه های زیر تشکیل می دهد: کلیه مدیران سازمان های دولتی  ؛ کلیه نوجوانان و جوانان  ؛ کلیه متخصصان و کارشناسان حوزه رفتارهای پرخطر(اساتید رشته روانشناسی دانشگاه های سطح استان+ کارشناسان حوزه رفتارهای پرخطر نیروی انتظامی). با توجه به حجم جامعه مدیران سازمان های دولتی   کلیه مدیران سازمان ها با روش تمام شماری انتخاب شده اند. از جامعه نوجوانان و جوانان   نیز بر اساس جدول گرجسی و مورگان و به روش نمونه گیری چند مرحله ای تعداد نفر از شهرستان های مختلف استان انتخاب شد و نهایتاً از گروه سوم نیز، کلیه اساتید رشته روانشناسی دانشگاه های سطح استان و همچنین کلیه کارشناسان حوزه رفتارهای پرخطر در نیروی انتظامی به روش تمام شماری انتخاب شد. در این پژوهش برای گرد‌آوری داده‌های مورد نیاز پژوهش از پرسش‌نامه های زیر استفاده شده است: 1-  پرسشنامه تعیین وضعیت رفتارهای پرخطر در نوجوانان و جوانان  ، 2- پرسشنامه تعیین نقش و عملکرد(اقدامات انجام شده) و راه کارهای کاربردی و عملیاتی سازمانها برای مقابله با رفتارهای پرخطر سازمان های دولتی   در مقابله با رفتارهای پرخطر. برای تجزیه تحلیل داده های پژوهش از روش های آماری زیر استفاده شده است: آزمون t؛ آزمون فریدمن؛ تحلیل کیفی اسناد و مدارک سازمانی ضمناً تمامی محاسبات آماری با نرم افزار Spss انجام شده است.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


اسرا44 های ,رفتارهای ,پرخطر ,مقابله ,سازمان ,نوجوانان ,رفتارهای پرخطر ,مقابله با ,سازمان های ,نوجوانان و ,پرخطر در ,سنجش رفتارهای پرخطر ,حوزه رفتارهای پرخطر ,تمام شماری انتخاب ,رشته روانشناسی دانشگاهمنبع

پرسشنامه ارزیابی ابعاد مدیریت دانش در سازمان

پرسشنامه استاندارد تشخیص مدیریت دانش

بررسی فضائل رضوی در کتب عرفانی

تحقیق ارزیابی مشتری مداری بر اساس مدل سروکوال در شهرداری های استان مازندران- مطالعه موردی

تحقیق سازمانهای شبکه ای

پرسشنامه ارزیابی زیرساخت های مدیریت دانش در سازمان

پاورپوینت هوش مصنوعی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

نمونه سوالات آیین نامه mg11 بهترین سایت استعداد و کاریابی نمایندگی تشک رویال در اصفهان فروش انواع روغن و گریس ایرانی و خارجی با مدیریت وهاب اشرفی آرش کانتر آپشن خودرو shakibonline تخفیفان