گزارش-کارآموزی-اسانس-گیری
گزارش کارآموزی اسانس گیری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 153
حجم فایل: 580 کیلوبایت
قیمت: 13200 تومان

توضیحات:
گزارش کارآموزی رشته کشاورزی گرایش گیاهان دارویی با موضوع اسانس گیری، در قالب فایل word و در حجم 150 صفحه.

بخشی از متن:
فساد و نگهداری از اسانسها: باید توجه داشت که بو و مزه اسانسها به ترکیبهای اکسیژنه موجود در آنها مربوط می باشد و از طرف دیگر باید در نظر داشت که بوی اسانسهایی که از ترکیبهای هیدروکربن ساخته شده اند، در مقایسه نسبی با ترکیبهای اکسیژنه مثل آلدهیدها، استونها، الکلها، استرها، اترها، اکسیدها و غیره کمتر می باشد. ترپنها و سایر هیدروکربنها خیلی کم در الکل محلول هستند و در معرض هوا به سرعت به علت اکسیده شدن و رزینی شدن خراب شده و در نتیجه بو و مزه اسانسها نامطبوع خواهند گردید. به همین علت سعی شده است که مقدار ترپینهای اسانسی که جهت معطر کردن فرآورده ها مورد استفاده قرار می گیرند مثل اسانس لیمو با استفاده از روش تقطیر از روش تقطیر جزء به جزء در فشار پایین کاسته شود به همین ترتیب اینگونه اسانسها بدون ترپن برای مدت بیشتری پایدار می مانند.

فهرست مطالب:
مقدمه
معرفی ۳ گیاه                              
۱- اوکالیپتوس                             
۲- اکلیل                          
۳- بابونه                         
انواع بابونه                          
بابونه کبیر                           
بابونه رسمی                           
بابونه وحشی                           
بابونه رومی                           
بابونه زرد                        
فصل دوم                           
اسانسها                           
تقطیر ساده                             
شیمی اسانسها                              
آشنایی با انواع مبرد                      
انواع کلونجر                          
تقطیر با بخار آب 
تقطیر با آب و بخار 
سوکسله                            
اسپکتروفتومتر                             
بازیافت کلروفرم                           
کاربرد اسانس                          
عوارض جانبی                           
جدول کارهائی که در این دوره انجام شده            
منابع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


اسرا44 تقطیر ,بابونه ,فایل ,اسانسها ,اسانس ,ترکیبهای ,گزارش کارآموزی ,و در ,و مزه ,مزه اسانسها ,بو و ,گزارش کارآموزی اسانسمنبع

پرسشنامه ارزیابی ابعاد مدیریت دانش در سازمان

پرسشنامه استاندارد تشخیص مدیریت دانش

بررسی فضائل رضوی در کتب عرفانی

تحقیق ارزیابی مشتری مداری بر اساس مدل سروکوال در شهرداری های استان مازندران- مطالعه موردی

تحقیق سازمانهای شبکه ای

پرسشنامه ارزیابی زیرساخت های مدیریت دانش در سازمان

پاورپوینت هوش مصنوعی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

اخبار خودرو ساتکست منبع متن آهنگ فیروزه نیشابور تضمین بار تهران زعفران نطنز DIGIKALA رهام دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تبلیغات گسترده اینستاگرام آموزش تخصصی زبان انگلیسی